Internet marketing opleiding voor KMO’s en zelfstandigen

Internet marketing opleiding voor KMO’s en zelfstandigen

15/11/2019 - 13:58

Is een internet marketing opleiding wel rendabel voor een kleine KMO of een zelfstandige? Die vraag wordt me dikwijls gesteld, en het antwoord is steevast: ABSOLUUT!

Zeg nu zelf, als u printerpapier of inktcassettes nodig hebt, gaat u dan die catalogus zoeken die men u met de post opgestuurd heeft? Natuurlijk niet. Die ligt al lang in de papiermand. U gaat gewoon googlen, en binnen de minuut hebt u gevonden wat u nodig hebt.

Uw GSM is stuk of versleten? Snel even googlen wat de laatste modellen zijn. U hebt een schilder nodig? Ook die ga je op Google zoeken.

Op vandaag gebruiken we allemaal Google, meerdere keren per dag. En de bedrijven die u bovenaan vindt hebben het meeste kans op uw aankoop. Zo werkt dat op vandaag.
Maar die bedrijven staan daar niet per toeval bovenaan. Dit zijn bedrijven die heel goed nagedacht hebben over hoe ze hun website moeten promoten om bovenaan te komen. Ze hebben een internet marketing strategie uitgebouwd, en die perfect toegepast. Alleen zo kom je bovenaan.

Internet marketing opleiding voor KMO en zelfstandige

Maar een KMO heeft natuurlijk niet het budget om daar een dure firma voor in te huren, en een zelfstandige ook niet. Dus die denken dat ze kansloos zijn. Wat helemaal niet waar is.
Door het volgen van een internet marketing opleiding kunnen ze hun website gemakkelijk zelf omhoog stuwen in Google, en op die manier veel meer klanten aantrekken en aanvragen genereren.

CyberMarketingEurope geeft u een praktische, individuele internet marketing opleiding, concreet voor uw bedrijf, en op uw eigen digitale kanalen. Geen klasjes van 30 man waar u maar af en toe aan de beurt komt. Eén op één, en toegespitst op uw eigen doelstellingen en zoektermen. Al tijdens de opleiding wordt uw website dus geoptimaliseerd, en krijgt u snel resultaten.

Maar ondertussen leert u het klappen van de zweep, in alle details. Zodat u straks, als u nieuwe inhoud toevoegt, precies weet hoe u ook die nieuwe bladzijde bovenaan in Google krijgt. En hoe u uw bestaande pagina’s nog sterker kunt maken.

We leren u precies hoe Google uw pagina bekijkt, en dus waar u moet op letten. En dat is heus niet zo moeilijk, eens u het weet.

Gaat daar veel tijd in kruipen? Nee hoor. Met de juiste kennis hebt u in een uurtje per week heel uw website perfect gezet binnen de paar weken.

Internet marketing is natuurlijk breder dan zoekmachine optimalisatie. We helpen u ook met het opzetten van een perfecte campagne op de sociale media, hete automatiseren daarvan, het opzetten van een goede e-mail marketing campagne, het verbeteren van de gebruikservaring op uw website, en nog veel meer.

Contacteer ons snel, en we kunnen samen aan de slag.

Meer weten over een internet marketing opleiding?

Contacteer ons