E-mail marketing

E-mail marketing opleiding

E-mail marketing is nog steeds een superkrachtig middel. Maar u mag natuurlijk niet vervallen in spam technieken. We leren u hoe het moet.

Opleiding e-mail marketing

Misschien hebt u zich laten vertellen dat E-mail marketing u een slechte reputatie bezorgd. Vooral nu, met de GDPR, blijf je er beter van af. Niets is minder waar, als u het tenminste goed aanpakt.

Voor wie zich aan de spelregels houdt, is e-mail marketing nog altijd een goudmijntje, dat in veel gevallen onmiddellijk resultaat en verkoop oplevert. Binnen het uur kunt u er verkopen in uw webshop mee genereren. Eerlijk gezeg ken ik geen enkele andere marketing techniek die zo snel werkt. En dat is de reden dat u nog altijd zoveel mails krijgt. Geef toe, af en toe is er een leuke bij, die u niet graag gemist had.

E-mail marketing boeiend maken

Dat is inderdaad de kunst. Hoe zorg je ervoor dat men je mails graag krijgt? Een eerste vereiste is natuurlijk dat je een goede adressenlijst hebt. Ik krijg nog regelmatig aanbiedingen voor producten die me totaal niet interesseren. Uiteraard vertel ik mijn spamfilter die voortaan meteen weg te gooien. Maar als men zich specifiek ingeschreven heeft op je maillijst, dan is dat risico natuurlijk al een pak minder.

Goede e-mail marketing begint dus met een klaar en duidelijk inschrijvingsformulier op uw website. Vertel hen wat ze kunnen verwachten, en hou u daar ook aan.

Maar er is nog veel meer dat u kunt doen. Dat vertellen we u graag in de opleiding e-mail marketing. Welke zijn op vandaag de beste platformen. Wat hebben die te bieden wat uw normale e-mail tool niet kan? Hoe schrijf je een goede onderwerpregel? ... Er valt echt heel veel te leren over goede e-mail marketing. Vul dus snel het formuliertje in op deze pagina, en dan komen we er eens met u over praten. Dat is alvast een goed begin.

Alles weten over krachtige e-mail marketing technieken?

Contact