Hands-on Internet Marketing

Hands-on Internet Marketing

U wilt scoren met internet marketing, maar hebt niet de tijd om dat allemaal zelf te doen? Wij kunnen u daarbij helpen. Ofwel kunnen we dat voor u overnemen, ofwel kunnen we u bijstaan om nog betere resultaten te halen.

Goede internet marketing kan wel wat werk vragen, en u hebt het al zo druk. Dan is het soms aanlokkelijk om die hele internet marketing maar te laten schieten. Maar dan mist u wel een wereld van potentiële klanten en kansen op naambekendheid.

Als we internet marketing opleidingen kunnen geven, dan kunnen we natuurlijk ook internet marketing campagnes opzetten. En uitvoeren. Daarvoor kunnen we drie formules aanbieden. In aflopende volgorde van tijd die het voor u in beslag neemt:

Uw internet marketing plannen

Na een grondige bespreking van uw doelstellingen gaan wij na wat de beste kanalen zijn om die te bereiken. Welk type publicaties het beste resultaat zullen hebben, wat de beste tijdstippen zijn, welke tools u hiervoor nodig hebt, en zo meer. U krijgt een uitgeschreven stappenplan van ons, dat u daarna zelf uitvoert.

Uiteraard kunt u altijd bij os terecht voor meer uitleg eens u aan de slag gaat. Maar uw voordeel is in elk geval dat u gericht te werk gaat. Uw tijdwinst is, dat u niet meer via trial and error moet zien uit te vissen wat werkt en wat niet.

Uw internet marketing publiceren

Idem als hierboven, maar u hoeft ons alleen de ideeën voor de publicaties aan te reiken. Wij zorgen voor de verwoording, fotomateriaal, video, en uiteraard de publicatie in de verschillende kanalen.

We houden ook uw planning bij, en signaleren u wanneer het tijd wordt om weer eens met een nieuw idee te komen.

Uw internet marketing van A tot Z

Wij doen alles. Van het bedenken van de akties tot en met het uitvoeren ervan. Uiteraard moeten we dan uw bedrijf goed kennen. En dat betekent dat we elkaar regelmatig spreken. In het begin graag in uw bedrijf zelf natuurlijk, zodat we ook de 'feel' ervan opsnuiven. Maar na een tijdje kan dat gewoonlijk ook met een telefoontje, waarbij u ons de nieuwtjes en weetjes uitlegt. Daar distileren wij dan nieuwe akties uit en verwerken die in uw campagnes.

U ziet het, wij kunnen u aktief bijstaan bij al uw internet marketing inspanningen. Uw vakkennis, samen met onze 20 jarige ervaring met internet marketing, leiden gegarandeerd tot succes. Neem snel contact op, en wij komen bijeen om alles te bespreken.

Uw Internet marketing tot in de puntjes laten verzorgen?

Contacteer ons