Online marketing advies voor KMO's en zelfstandigen

Want dit zijn de bedrijven die er het meest baat bij kunnen hebben, maar niet altijd de tijd of de kennis hebben om dit toe te passen.

Online marketing bureau voor KMO en zelfstandige

Onafhankelijk online marketing bureau

Cybermarketingeurope is een onafhankelijk online marketing bureau waar u hulp en advies krijgt voor alle aspecten van uw online marketing. Wij bouwen zelf geen websites of webshops (meer), maar kennen wel het klappen van de zweep.

Daardoor kunnen wij u eerlijk adviseren over wat er nodig is om uw doelstellingen te realiseren. Zonder daarbij aan de verkoop van een website te moeten denken, of zonder u in een bepaalde (onze) richting te willen sturen. Uw objectief staat voorop.

Maar dat wil nog niet zeggen dat we alles doen wat u vraagt. Wel doen we alles wat u nodig hebt. Dankzij onze 20-jarige ervaring met honderden klanten op het internet, kennen we dikwijls betere manieren om uw doel sneller te bereiken. We denken met u mee,

Een online marketing bureau voor KMO’s en zelfstandigen

KMO’s en zelfstandigen hebben niet de tijd of de budgetten van de grote bedrijven om met online marketing technieken te experimenteren. En toch zijn zij het nu net die uit online marketing het grootste voordeel kunnen uit halen.

Daarom stellen we u de technieken van die grote bedrijven ter beschikking. Retargeting van uw bezoekers, target funneling, user experience (UX) optimization, allemaal ronkende namen, die u misschien vreemd zijn, maar die ongelooflijk rendabel zijn. We leggen u in mensentaal uit wat het betekent, en hoe u dit kunt toepassen op schaal van uw activiteit, en met uw doel voor ogen.

Want dat online marketing een fortuin kost is een fabeltje dat u na ons eerste gesprek zelf niet meer zult geloven. Zie verderop op deze pagina.

We brengen de juiste klanten bij u

Dat is het ultieme doel van online marketing: nieuwe, goede klanten vinden.

Als u lokaal werkt hebt u niets aan aanvragen van de andere kant van het land. Dus voor u passen we lokale SEO toe.

U renoveert vloeren? Dan hebt u niets aan mensen die u contacteren om een nieuwe vloer te leggen, want dat doet u niet. Dus helpen we u met een grondig zoektermenonderzoek.

U bent kapster, en zoekt nieuwe klanten? Dan helpen we u om uw doelgroep op de sociale media te verfijnen, en een grote groep lokale volgers te krijgen.

Uw concurrent staat altijd boven u in Google? Dan optimaliseren we uw SEO.

En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Elk bedrijf(je) vergt een andere aanpak. Door het feit dat wij al die verschillende technieken tot in de puntjes beheersen, kunnen we voor u de juiste actie kiezen, die zo snel mogelijk het gewenste resultaat zal opleveren.

Wat kost online marketing?

Wel, dat bepaalt u zelf. Wij werken met een abonnementen systeem. U kiest zelf hoe lang wij voor u zullen werken. En binnen de formule die u kiest kunnen we om het even welke online marketing techniek voor u toepassen. Zolang er tijd op uw teller staat zijn we beschikbaar.

Bovendien werken we met een degressief tarief: hoe meer uren u bestelt, hoe goedkoper we voor u werken. En het aantal aangekochte uren blijft onbeperkt in de tijd geldig.

Dit zijn de online marketing formules:

DuurUurprijsTotaal
5 uren75 €/uur375 €
10 uren70 €/uur700 €
15 uren65 €/uur975 €
25 uren60 €/uur1.500 €
50 uren55 €/uur2.750 €
100 uren50 €/uur5.000 €
1 uur85 €/uur85 €

Test ons! Neem contact voor een gratis verkennend gesprek

Ik test !