SEO opleiding

SEO opleiding voor beter Google resultaat

Een SEO opleiding is absoluut een van de meest rendabele investeringen die u op vandaag kunt doen. Ook (en vooral) voor een KMO of zelfstandige.

Een paar weken geleden vertelde een zelfverklaarde business-goeroe me dat SEO dood was. Ik heb eens gegrinnikt. De man had duidelijk geen idee van wat SEO op vandaag betekent. Als hij bedoelt het soort SEO dat enkele jaren geleden gebruikt werd, dan heeft hij natuurlijk gelijk. Die oude technieken doen het inderdaad niet meer. Via de metatags een paar sleutelwoorden in je pagina verwerken levert je niks meer op in de rankings. Die oude SEO technieken kunnen zelfs gevaarlijk zijn, want wat vroeger misschien goed was, wordt nu in veel gevallen als keyword stuffing beschouwd. Op vandaag ligt het accent elders.

Alles draait om interessante inhoud. Google is ondertussen volwassen genoeg geworden, zodat het niet meer op de krukken van de metatags hoeft rond te huppelen. Keywords tag? Daar kijken ze al jaren niet meer naar om. Description tags? Leuk, maar niet zaligmakend.

Inhoud. dat is het waar het op vandaag om draait. Is uw inhoud relevant? Is hij interessant voor uw bezoekers? Vinden ze op uw website waar ze naar zoeken? Dit allemaal, en nog meer, houdt Google op vandaag bij, en gebruikt het voor zijn ranking pages. En in onze SEO opleiding leren we u perfect hoe daar op in te spelen.

HET addagio van Google op vandaag is: "Welke pagina vinden de bezoekers de interessantste voor dat onderwerp?" En om dat te bepalen hebben ze op vandaag een heel nieuw arsenaal aan metingen.

Moderne SEO opleiding

En dat is nu precies wat we u leren in onze zoekmachine optimalisatie opleiding: Hoe kijkt Google naar uw website? Wat vinden ze belangrijk? En hoe kan je daarop inspelen. Hoe kun je zorgen dat je teksten gelezen worden? Hoe drijf je je bezoekers tot interactie? En hoe weet en meet je dat?

We geven dus niet alleen een SEO opleiding . We reiken u ook een arsenaal aan tools aan, waarmee u heel snel te weten komt wat er nog beter kan. Want bij SEO kun je altijd nog een tandje bijsteken.

Eén van de belangrijkste aspecten van een SEO opleiding is natuurlijk SEO copywriting. Hoe schrijf je teksten die je bezoeker boeien, en waarvan Google opmerkt waarover die pagina gaat. Dat is precies waar onze SEO opleiding om draait: hoe leer je je teksten bekijken door zowel de bril van de bezoeker als de bril van Google.

Kost u dat veel moeite? Eigenlijk niet. Met de praktische bagage die we u meegeven wordt het een spelletje. Een spelletje dat u graag zult spelen, eens u de resultaten ervan begint te zien.

Daag ons uit, en ik garandeer dat we je webpagina's met een SEO opleiding omhoog krijgen in Google!

Leer hoe u uw bestaande website naar boven brengt in Google

Contact