SEO quiz voor beginners

SEO quiz voor beginners

Doe de SEO quiz, en weet hoe ver je al staat met je kennis. We stellen niet alleen de vragen, maar geven ook de antwoorden.

SEO Quiz voor beginners

Je wilt beter scoren met je website in de zoekmotoren? Dan is deze SEO quiz alvast een goed middel om te testen hoe ver je kennis al reikt. En om die eventueel uit te breiden.

In 10 vragen peilen we naar je basis SEO kennis, en geven je ook feedback op je antwoord. Heb je het juist, dan vertellen we je waarom. Is het fout, dan krijg je ook te lezen wat er verkeerd aan is. Op die manier leer je al snel waar je moet op letten bij het opstellen van je webpagina's.

Wat betekent je score in de SEO Quiz?

De score is op 100, met 10 te verdienen punten per vraag.

0-40 punten: Je begint met SEO. Nog even doorbijten, of een opleiding volgen, en je kunt je Google score gevoelig verhogen.

40-70 punten: Je hebt al heel wat kennis, maar er valt ook nog heel wat meer te leren.

80-90 punten: Proficiat. Je weet al heel wat af van SEO. Maar blijkbaar nog niet niet alles.

100 punten: Je bent SEO expert! Maar dat betekent niet dat je niks meer kunt bijleren.

SEO is een spel waar veel meer dan de 10 punten van deze SEO quiz van belang zijn. En hier hebben we het uiteraard nog alleen maar over de on-page factoren. Wat er in je pagina zit.

Er zijn honderden factoren waar Google rekening mee houdt, sommige op je pagina zelf, maar soms ook zaken die niet op je pagina staan. Je kunt er meer over leren door een bezoek te brengen aan onze Schatkamer, en vooral ook door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dan blijf je meteen ook op de hoogte als er zich wijzigingen bij Google voordoen.

Test je kennis van SEO. Leer hoe je je webpagina's hoger krijgt in Google.

Doe de SEO Quiz