Social media opleiding

Social media opleiding

Social Media? Ik zit niet op Facebook, meneer. Een antwoord dat ik maar al te vaak hoor. Maar Social Media is zoveel meer dan alleen dat ene kanaal. En elk kanaal kan op zijn eigen kenmerkende manier in uw voordeel gebruikt worden. Wij wijzen u de weg tussen de bomen van het bos.

Bent u fotograaf? Dan is er natuurlijk Flickr en Instagram. Videograaf? YouTube of Vimeo zijn er voor u. Zakenman, bedrijfsleider of hoger opgeleide? Dan kan LinkedIn u flink vooruit helpen. Startup? Twitter kan wonderen voor u doen...

Maar de keuze van de juiste kanalen is nog maar het begin. Wat wordt uw strategie? Wat wordt uw frequentie? Welk type berichten? Wie vraagt u als volgers? Wie gaat u zelf volgen? Social Media gebruiken is echt geen kansspel. Er is een doordachte strategie nodig. En die helpen we u opstellen en correct gebruiken.

Wanneer publiceert u het best op de verschillende kanalen? Sommige doelgroepen hebben een andere tijdsindeling dan andere, dus ook hier is het even nadenken en uitproberen wat het beste resultaat geeft.

Social media tools

Ook met de technische kant kunnen we u helpen. Als u al uw social media accounts manueel wilt gebruiken, dan kan dat, maar u gaat er al snel wat tijd aan besteden. En de ervaring leert dat de social media dan al snel achterwege blijven.

Daarom zijn er tools die dit voor u kunnen automatiseren. Ze helpen u met het opstellen van uw berichten, met het plannen van wanneer en op welke kanalen uw publicaties gebeuren, ze helpen u het resultaat meten, en sommige adviseren u zelfs hoe het nog beter kan.

Ook die wijzen we u aan. Alles à la tête du client natuurlijk. Ook hier zijn geen standaard formules.

Interesse om beter te scoren in de social media? Vul dan het formuliertje hieronder in, en dan bespreken we wat er daarvoor nodig is in uw geval.

De koning van de (juiste) social media worden?

Contact